Informacije o opremi u državama članicama

U sudnicama ili posebnim sobama za saslušavanje svjedoka i vještaka mnogih sudova u državama članicama sada je na raspolaganju oprema za videokonferencije.

Kako bi se sucima, tužiteljima i sudskom osoblju olakšalo pronalaženje praktičnih informacija koje su im potrebne za vođenje saslušanja putem videokonferencije u prekograničnim postupcima, ministarstva pravosuđa država članica objavila su podatke o lokaciji i vrsti opreme za videokonferencije raspoložive na sudovima. Te informacije nalaze se s desne strane - za njihov prikaz odaberite jednu od zastavica. Podaci o opremi raspoloživoj u ministarstvima i zatvorima nisu dostupni.

Posljednji put ažurirano: 01/10/2015

Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.
S obzirom na povlačenje Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije, Komisija ažurira dio sadržaja na ovim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.