Információ a tagállamokban rendelkezésre álló berendezésekről

Egyre több tagállami bíróságot látnak el videokonferenciák megtartásához szükséges felszereléssel. A videokonferenciákra a tárgyalótermekben, vagy a tanúk, illetve a szakértők meghallgatására szolgáló speciális helyiségekben kerül sor.

A tagállamok igazságügyi minisztériumai információkat szolgáltatattak a bíróságok rendelkezésére álló videokonferencia-berendezések elhelyezéséről és típusáról annak érdekében, hogy a bírók, ügyészek és a bíróságok hivatali személyzete könnyebben hozzájusson azokhoz az információkhoz, amelyek a határon átnyúló ügyekben a videokonferencia útján történő meghallgatása megvalósításához szükségesek. Ezek az információk a jobb oldalon találhatók – megjelenítésükhöz válassza ki a megfelelő zászlót. A minisztériumokban vagy a börtönökben elhelyezett berendezéseket nem tüntették fel.

Utolsó frissítés: 01/10/2015

A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.
A Bizottság megkezdte a portál tartalmának frissítését, amire az Egyesült Királyság EU-ból való kilépése miatt van szükség. Előfordulhat, hogy néhány részlet elkerülte a figyelmünket, és egy adott weboldal még nem tükrözi a megváltozott helyzetet. Igyekszünk mihamarabb naprakésszé tenni a teljes tartalmat.