Sistemele de formare a personalului judiciar din statele membre

Ministerele naționale ale justiției și instanțele sunt principalele entități care se ocupă de organizarea formării personalului instanțelor în statele membre ale UE. În alte state membre, această responsabilitate le revine academiilor judiciare sau unor entități judiciare, cum ar fi consiliile magistraturii și parchetele.

Sistemele de formare a personalului judiciar din statele membre

În cele ce urmează sunt prezentate informații referitoare la structurile din statele membre ale UE responsabile de formarea personalului instanțelor:

Ultima actualizare: 22/12/2015

Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.
Comisia actualizează conținutul acestui site, pentru a reflecta retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.